Online Reisgidsen

Bekijk ook onze online reisgidsen over de andere Canarische Eilanden...

 

Restaurants Lanzarote

Restaurants LanzaroteRestaurants zijn er op Lanzarote voor alle smaken en budgetten. U vindt er restaurants met uitstekend geprijsde menu's, traditioneel Canarische restaurants en een volledige reeks van internationale restaurants.

 

 

Lokale specialiteiten

Lokale specialiteiten die worden geserveerd in de Canarische restaurants bevatten papas arrugadas (gerimpelde aardappeltjes met zeezout), queso frito (gefrituurde en gepaneerde geitenkaas), chorizo en tortilla. Geniet bij uw maaltijd van een van de lokale wijnen, geproduceerd uit druiven geteeld in de vulkanische kraters. El Grifo, Mozaga en La Era zijn de meest bekende etiketten, vanwege hun goede kwaliteit.


Restaurant LagomarLagomar

Combineer restaurant Lagomar in Nazaret met een bezoek aan de mark op zondag in Teguise. Het restaurant Lagomar is het huis in Nazaret waarover het verhaal gaat dat acteur en fervent bridgespeler Omar Sharif het zou hebben verloren met een spelletje kaarten. Het huis is ontworpen door Jesus Soto, geboren op Fuerteventura. Hij heeft nauw samengewerkt met César Manrique. Tegenwoordig is het een restaurant en museum. Openingstijden van dinsdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 19.00 uur. Geniet hier van de mediterrane gerechten terwijl u geniet van het prachtige uitzicht.
Meer info: www.lag-o-mar.com

Restaurant Mirador Las SalinasRestaurant Mirador de las Salinas

Mirador de las Salinas is een van de betere restaurants op Lanzarote. Zoals de naam al suggereert, heeft het uitzicht op Las salinas de Janubio, het zoutwinningsgebied. U kunt er heerlijk eten en zowel het terras, als binnen, geeft een prachtig uitzicht. Het is geen goedkoop restaurant, maar zeker ook niet erg duur. Ook open voor de lunch.

Restaurants in Playa Blanca

Restaurant Playa Blanca - La Cantina MijicanaMexicaans eet u bij La Cantina Mexicana, ook aan de boulevard bij de haven, tevens een ingang vanaf de winkelstraat.

 

 

Restaurants Playa Blanca - El ArgentinoEl Argentino, in winkelcentrum La Mulata naast het H10 Rubicon. Prima kwaliteit Argentijns vlees en een leuk terras waar u buiten kunt zitten. In hetzelfde winkelcentrum zit ook een Grieks restaurant waarover de meningen verdeeld zijn. Het Italiaanse restaurant La Luna is goed.

Restaurants Playa Blanca - Marina RubiconIn de jachthaven Marina Rubicon zijn diverse restaurants die de moeite waard zijn. Kijkt u zelf en maak uw keuze, er zijn restaurants in alle prijsklassen.

 

 

 

Restaurants in Puerto Calero

Restaurante La Pappardella, uitstekend Italiaans restaurant. Ook de overige restaurants in Puerto Calero zijn alleen al vanwege de sfeer in de haven zeker een bezoekje waard.

Restaurant Sal Marina

Restaurants in Playa Quemada

Echt bijzonder en direct aan zee: Casa Tobias, Restaurante Playa Quemada en Restaurante Sal Marina. Heerlijk eten en altijd uitstekende verse vis verkrijgbaar.

 

 

La Casa Roja - Het rode huis

Restaurants in Puerto del Carmen

In Puerto del Carmen vindt u aan de boulevard heel veel restaurants voor uw dagelijkse eten tijdens uw vakantie. Niet te duur. Zoekt u de wat betere restaurants, kijk dan in de oude haven bij Puerto Viejo en La Casa Roja.

Restaurants in Tias

El Cochinillo (het speenvarken). Gezellig eten van de grill, wilt u speenvarken, reserveer dan een dag van te voren. Tel. 0034-928832579

Restaurants in Teguise

Restaurante Cejas TeguiseRestaurante Cejas, links naast de kerk in Teguise. Open van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 21.00 uur, zaterdags gesloten en zondag van 8.30 uur tot 15.00 uur. Heerlijke tapas en nog vele andere lekkere gerechten. Achterin is een leuke binnenplaats, eigenlijk de ruimte voor rokers, waar u leuk kunt zitten, ook tijdens de markt op zondag.

Ga in Teguise vooral NIET naar Palacio del Marques, ook al ziet het er nog zo leuk uit!! U kunt alleen een hele fles wijn bestellen (daar komt u pas achter als de rekening komt), de schaal met tapas is vooral gevuld met hele goedkope ingrediënten en hebben niets te maken met de tapas zoals die op Lanzarote gebruikelijk zijn.

Restaurants El Golfo LanzaroteRestaurants in El Golfo

El Golfo is zeer geschikt voor een uitgebreide lunch. Er zijn veel leuke restaurants, bijna allemaal met tapas en vooral visgerechten. Echte aanraders zijn Restaurante de Mar en Restaurante El Golfo. Beide direct aan uw rechterhand als u het dorp in rijdt. U kunt er boven zitten met uitzicht op zee. Rijdt u verder het dorp in (het is maar 1 straat) dan komt u bij de terrassen direct aan zee aan de linkerzijde van de weg.

Heeft u alle restaurants al gehad...

We noemen nog een aantal restaurants voor fijnproevers

  • Don Quijote in Mala. Canarische, mediterrane keuken. Open van 12.00 tot 21.00 uur. Zaterdag's gesloten. Tel. 0034 928 529 301
  • Cafe Jaleo in Teguise. Open van 10.00 tot 17.00. Dinsdags gesloten, donderdags om 12.00 uur gesloten. Tel. 0034 928 84 56 63
  • Quintins in Puerto del Carmen. Moderne Franse keuken. Avenida Juan Carlos I, nummer 25. Open van 7.00 tot 24.00 uur. Zondags gesloten. Tel. 0034 928 51 57 55
  • Hoyo 19 in Puerto del Carmen. Op de nieuwe golfbaan. Tel. 0034 928 515 264
  • Ikarus in Teguise. Plaza 18, op het marktplein. Open van dinsdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur en van 19.30 tot 22.30 uur. Tel. 0034 928 845 332
  • Méson la Frontera in Haria (tussen Haría en Maguez), Open van maandag tot en met zaterdag van 12.00 tot 21.30 uur. Zondags van 12.00 tot 17.00 uur.
  • Mezzaluna in Tinajo, Avenida la Cañada 22. Dagellijks geopend van 12.30 tot 22.45 uur. Tel. 928 840 141
  • La Cabaña in Macher, Carretera Macher-Tias 84. Open van dinsdag tot en met zaterdag.
  • La Galería in Teguise. Calle nueva 8. Regelmatig live muziek. Tel. 928 84 56 63

Vakantie aanbieders

 

Lanzarote vakantie - Sunweb

 

 

 

 

 

Lanzarote - Prijsvrij

 

 Lanzarote - Neckermann

Vakantie Lanzarote - ElizaWasHere

 

Goedkope Vliegtickets Lanzarote Mallorca World Ticket Center

 

Lanzarote Neckermann
Vakantie Lanzarote

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Neckermann

Lanzarote Tjingo
Lanzarote vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Prijsvrij

Lanzarote World Ticket Center
Lanzarote vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
WorldTicketCenter

Lanzarote Thomas Cook
Lanzarote vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Thomas Cook

Vakantie Lanzarote - TUI Arke
Vakantie Lanzarote

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
TUI Arke

Vakantie Lanzarote - ElizaWasHere
Lanzarote vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
ElizaWasHere

Lanzarote vakantie - DReizen
Lanzarote vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb

Lanzarote vakantie - Jiba
Lanzarote vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Jiba