Online Reisgidsen

Bekijk ook onze online reisgidsen over de andere Canarische Eilanden...

 

Stranden Lanzarote

Stranden LanzaroteLanzarote heeft vele stranden, de bekendste is wel Playa Papagayo in het zuiden, maar ook Playa Famara is zeker een bezoekje waard! Bekijk hier de stranden op Lanzarote.

 

 

 

De mooiste stranden van Lanzarote voor u op een rijtje.


Stranden Lanzarote - strand Playa BlancaPuerto del Carmen, Playa Blanca

Het grote strand "Playa Blanca" is geliefd bij gezinnen met kinderen. Er zijn ligbedden, parasols en toiletten en het water is er helder. Er zijn speciale voorzieningen voor duikers. Er zijn voldoende winkels, bars & restaurants en het kan druk zijn in het weekend.


Puerto del Carmen, Playa de Matagorda

Het brede strand Playa de Matagorda is deels zandstrand, deels vulkanische stenen. Het water is er helder en er zijn winkels, bars & restaurants. Geschikt voor windsurfen.


Puerto del Carmen, Playa de los Pocillos

Playa de los Pocillos is populair bij gezinnen met kinderen. Let wel op, er kan een sterke stroming staan. Op het brede strand zijn parasols, ligbedden, douches en toiletten beschikbaar en het water is er helder. Er zijn winkels, bars & restaurants.


Stranden Lanzarote, strand Playa PapagayoPlaya Blanca, Playa Papagayo

Een prachtig strand met turquoise gekleurd water. Populair bij gezinnen. Het is een breed zandstrand met diverse baaitjes waar ook naakt gezond kan worden. Er is een snackbar. Het strand wordt vooral in het weekend druk bezocht. Toeristen (niet eilandbewoners) dienen toegang te betalen als zij met de auto gaan. De namen van de stranden: Playa Mujeres, Playa de la Cera (snorkelen), Playa de Papagayo (idyllisch), Playa de Puerto Muelas. De stranden voor naaktrecreatie, nudisme: Playa del Caletón, Playa de los Ahogaderos, Playa del Pozo en Caleta del Congrio.Stranden Lanzarote, strand Playa DoradaPlaya Blanca, Playa Dorada

Playa Dorada is letterlijk vertaald het gouden strand, het ligt in de buurt van winkelcentrum La Mulata. De zee is hier over het algemeen rustig en het is een populaire plek waar vaste bewoners 's ochtends vroeg zwemmen. Het is niet ver van het centrum van Playa Blanca waar u winkels, bars & restaurantjes treft. U kunt er jetski's en waterfietsen huren en paragliden.


Stranden Lanzarote, strand Playa FlamingoPlaya Blanca, Playa Flamingo

Playa Flamingo is een kunstmatig aangelegd wit zandstrand. Het is populair bij gezinnen, een rustige baai. Parasols. Helder blauw water. Er zijn een paar winkeltjes, bars & restaurants.

 

 


 

Stranden Lanzarote, strand Playa de las CucharasCosta Teguise, Playa las Cucharas

Playa las Cucharas is een rustige baai. Er zijn ligbedden en parasols beschikbaar en het water is erg helder. Het is een populair strand bij gezinnen met kinderen. Er zijn voorzieningen voor windsurfen op het brede strand. Men vindt er winkeltjes, bars & restaurants. Het kan er druk zijn in het weekend.


Costa Teguise, Playa Bastian

Playa Bastian is deels een zwart zandstrand, deels vulkanische stenen. Populair voor het houden barbecues. Het water is er helder en het is populair bij gezinnen met kinderen. Er zijn winkeltjes, bars & restaurantjes.


Costa Teguise, Playa de los Charcos

Playa de los Charcos is een rustige baai. Er zijn parasols beschikbaar en het water is er helder en blauw. Het is een wit zandstrand, met een gedeelte vulkanische stenen. Er wordt hier regelmatig beach-volleybal gespeeld bij hotel "Las Arenas", echter zelf net en bal meebrengen. Er zijn wel bevestigingsmogelijkheden voor het net.


Costa Teguise, Playa del Ancla

Playa del Ancla is een rustige baai. Deels zand, deels vulkanische stenen. Helder blauw water. Er zijn verder geen faciliteiten en het kan er druk zijn in het weekend.


Costa Teguise, Playa del Jabillo

Playa del Jabillo heeft helder blauw water. Het is een rustige baai met deels wit zandstrand, deels vulkanische stenen. Er zijn winkels, bars & restaurants.


Stranden Lanzarote, strand Playa de FamaraPlaya de Famara

Een prachtig gebied met kleine duinen en helder water. Populair voor alle watersporten zoals surfen, kitesurfen en voor barbecues. Het is een van de grootste stranden van Lanzarote en zeker een bezoek waard. Speciale voorzieningen voor surfers. Sterke stroming. Nudisme. Bars en restaurants. Kan druk zijn in het weekend.

Vakantie aanbieders

 

Lanzarote vakantie - Sunweb

 

 

 

 

 

Lanzarote - Prijsvrij

 

 Lanzarote - Neckermann

Vakantie Lanzarote - ElizaWasHere

 

Goedkope Vliegtickets Lanzarote Mallorca World Ticket Center

 

Lanzarote Neckermann
Vakantie Lanzarote

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Neckermann

Lanzarote Tjingo
Lanzarote vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Prijsvrij

Lanzarote World Ticket Center
Lanzarote vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
WorldTicketCenter

Lanzarote Thomas Cook
Lanzarote vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Thomas Cook

Vakantie Lanzarote - TUI Arke
Vakantie Lanzarote

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
TUI Arke

Vakantie Lanzarote - ElizaWasHere
Lanzarote vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
ElizaWasHere

Lanzarote vakantie - DReizen
Lanzarote vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb

Lanzarote vakantie - Jiba
Lanzarote vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Jiba